Біоенергетика людини - прадавній секрет здоров'я

Центр «Енергетика» - перший в Україні ліцензований Міністерством охорони здоров’я центр нетрадиційної медицини, працює у Києві уже більше 18 років. За цей час у ньому пройшли загальну діагностику організму і успішно вилікувались тисячі пацієнтів. Засновники Центру – відомі не лише у країнах  СНД і Європі, але і в усьому світі спеціалісти в галузі біоенергетики - Людмила Жукова та Аліна Войтенко.

Біоенергетика – це стародавній метод лікування, його традиція розвивається уже більше тисячі років. У останні десятиліття вчені-фізики активно досліджують енергетичні поля людини та за допомогою усіляких наукових дослідів доводять здібності біоенергетиків зцілювати людей.

Але багато людей, як  і раніше, до нетрадиційної медицини звертаються лише тоді, коли обійшли десятки лікарів і не тільки не вилікували свою хворобу, але і набули нових після курсу препаратів сильної дії. Нарешті у ХХІ столітті людство починає розуміти, що необхідні кардинальні зміни у підході до власного здоров’я. І все більше людей обирають лікування методом біоенергетики, адже на відміну від багатьох ліків, воно не має побічних ефектів і не викликає залежності, болю або інших неприємних відчуттів.

«Унікальність нашої методики у тому, що у Центрі «Енергетика» ми лікуємо людину у цілому, а не займаємося якоюсь однією її проблемою», - пояснює Аліна Войтенко, біоенерготерапевт зі стажем більше 20 років.

Енергія в організмі має свій рух. Так само, як у тілі циркулюють кров і лімфа, енергетичними  каналами нашого організму циркулює енергія. Напевне всі знають, що порушення кровообігу - це хвороба, яку потрібно лікувати. А те, що 70% всіх захворювань пов’язані із порушеннями роботи біополя, а не фізичного тіла, відомо не всім. Адже так само, як і кровообіг, у людини може бути пошкоджено рух енергетичних потоків. А під час сеансів біоенерготерапії відновлюється правильний рух енергії.

Питання і відповіді:

- Це і є основна задача біоенергетика?

- Ви знаєте, у людському організмі є маса прихованих резервів, про які люди навіть не підозрюють! От задача біоенерготерапевта саме і полягає у тому, аби примусити резерви організму працювати на людину, її відновлення і спрямовувати енергію у правильне русло.

- Якщо з людиною щось не так, як Ви це зчитуєте із біополя?

- Дивіться, енергію можна сприймати як інформацію. Якщо у клітинах організму непорядок - вони обов’язково дають про це знати на рівень біополя. Іншими словами, клітини випромінюють інформацію про патологічний процес, а біоенергетик це відчуває і розуміє, що саме не так.

- А скільки триває стандартне лікування за вашою методикою?

- Ну що Ви, ми не допускаємо формальностей у лікуванні пацієнтів! Головне в нашій роботі – індивідуальний підхід до кожного. Адже одне і те ж захворювання може проявлятися по-різному, і кожна хвороба по-своєму небезпечна. Але, на жаль, люди часто затягують час і звертаються, коли допомогти уже дуже складно. Але навіть важкохворим пацієнтам спеціалісти нашого Центру допомагають зменшити біль і покращити умови життя. А про тривалість індивідуального лікування можна говорити лише після загальної діагностики організму.

- Розкажіть, у чому особливості вашої діагностики?

- У центрі «Енергетика» пацієнта обстежують двома способами. Спочатку  проводять диференціальну діагностику методом Рейнхорда Фолля, яка дуже точно показує функцію органів і систем організму. Потім за діагностику береться біоенерготерапевт, який уже працює безпосередньо із біополем людини і може діагностувати захворювання навіть на найбільш початковій їхній стадії.

- Під час діагностики ви робите акцент на якісь системи організму? Що перевіряєте у першу чергу?

- Нетрадиційна медицина сприймає весь організм людини як єдине ціле. Ми оглядаємо пацієнта з голови і до п’яток, тому що ми не лікуємо один хворий  орган, як у класичній медицині. Тому що у організмі всі органи пов’язані, у кожного своя хвиля вібрації. Коли в одному починається патологічний процес, порушується його хвиля вібрації. Сусідні органи це відчувають і починають змінювати свій ритм. Тому при лікуванні потрібно налаштовувати  роботу всього організму зразу.

- Яка тривалість лікувального сеансу?

Сам сеанс триває близько 30 хвилин. Але американські вчені довели, що процес відновлення організму після такого сеансу біоенерготерапії триває ще цілих 42 дні! Тому часто пацієнти, що приїжджають до нас із інших міст раз на тиждень, мають такі ж хороші результати в лікуванні хвороб, як і ті, у кого  є можливість приходити в Центр щодня.

- Аліно Валеріївно, які хвороби реально вилікувати за допомогою  біоенергетики?

- З якою би хворобою до нас людина не звернулася, я можу із впевненістю відповісти: нема такого органу, з яким ми би не працювали. Тому у Центрі «Енергетика» ефективно лікують не лише головні болі, знесилення і запаморочення, але і хронічні захворювання внутрішніх органів, проблеми ШКТ, такі як гастрит, панкреатит, холецистит, коліт, харчова алергія.

Ми прибираємо і проблеми верхніх дихальних шляхів - бронхіт, фарингіт, тонзиліт і наслідки пневмонії, трахеїту, бронхіальної астми. За допомогою курсу біоенерготерапії наші пацієнти позбуваються різноманітних  захворювань щитовидної залози та інших порушень у гормональній системі.

- А з якими проблемами доводиться мати справу найчастіше? 

-  Багато людей звертаються із хворобами сечостатевої системи: цистит, пієлонефрит, запалення і полікістоз яєчників. Чоловіки приходять із запаленням і аденомою передміхурової залози. І всі ці захворювання  досить успішно лікуються нашим методом. Також все більше поширюються і проблеми нервової системи організму: у наші дні невроз, вегето-судинна дистонія і депресивний стан зустрічаються навіть у дітей. І з гордістю можу сказати, що у наших пацієнтів уже після перших сеансів без будь-яких  препаратів налагоджується сон і апетит, знову з’являється життєрадісність та  оптимізм.

- Скажіть, чи буває так, що ви комбінуєте свій метод із якимись іншими?

- Так, наприклад, при захворюваннях опорно-рухового апарату ми обов’язково підключаємо нашого спеціаліста із лікувального масажу. Чудовий ефект масажу ми спостерігаємо у період реабілітації неврологічних хворих, а баночний масаж дуже ефективний при лікуванні бронхіту. Спеціаліст нашого Центру також робить і антицелюлітний, спортивний і розслаблюючий масаж.

- Для багатьох людей загадка: що відбувається на сеансі біоенергетики? Що відчувають Ваші пацієнти?

- Кожна людина дуже індивідуальна і у кожного свої відчуття. Інколи  пацієнти відчувають тепло або поколювання у органі, з яким у цей момент  відбувається робота, деякі спочатку не відчувають нічого. Дуже важливо, що наш метод лікування безболісний, тому що багато пацієнтів приходять уже втомленими від болю і неприємних процедур.

- А у дітей якісь особливі відчуття – вони Вас як сприймають?

- Ви знаєте, діти – це найбільш об’єктивна оцінка нашої роботи. Адже часто до нас приходять навіть із немовлятами, і на сеансах вони сплять. Тут явно не може бути мови про будь-яке самонавіювання з боку пацієнта. Діти по-старше сприймають сеанси спокійно, їм у нас подобається – просяться прийти ще.

Загалом біоенерготерапія – чудовий внесок у здоров’я дитини, адже таке лікування не дає побічних ефектів і його можна проводити у будь-якому  віці.

- Аліно Валеріївно, які досягнення вважаєте найвагомішими?

- Гордість нашого Центру – те, що після курсу лікування від безпліддя  здорових діток народили уже більше сотні наших пацієнток! І це звичайна  для нас ситуація, оскільки після сеансів налагоджуються гормональне тло і обмінні процеси в організмі. До того ж, для кожного ми розробляємо індивідуальну дієту, завдяки якій зникає проблема зайвої ваги. Тому багато жінок після наших сеансів помітно стрункішають і виглядають настільки гарно, що повністю змінюють не лише свій гардероб, але і своє особисте життя.

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77