Для чого потрібна діагностика?

Диагностика позволяет комплексно оценить степень здоровья ваших органов, в том числе, выявить раннюю стадию заболеваний, когда симптоматические проявления еще отсутствуют – патологические изменения уже начались, но еще нет выраженных нарушений, неприятных симптомов и жалоб от пациента.

Діагностика організму методиками, які застосовуються у нашому центрі, необхідна не лише для встановлення діагнозу. Вона дозволяє комплексно оцінити ступінь здоров’я ваших органів, зокрема і виявити ранню стадію захворювань, коли симптоматичні прояви ще відсутні – патологічні зміни уже почалися, але ще нема виражених порушень, неприємних симптомів і скарг від пацієнта. За допомогою діагностики також можна оцінити схильність  пацієнта до різноманітних хвороб.

Нерідко пацієнти звертаються у Центр із певними скаргами, які їх турбують. Але навіть у цьому випадку потрібна повна діагностика, аби оцінити загальний стан організму і скорегувати лікування з його врахуванням.

Методи діагностики, котрі використовують спеціалісти Центру «Енергетика», максимально комфортні для пацієнта: вони не вимагають попередніх процедур підготовки (голодування, клізми, прийом токсичних препаратів і т. ін. ), додаткового здавання аналізів, не викликають неприємних і больових відчуттів.

Як відбувається обстеження у Центрі "Енергетика"?

Діагностика за методом лікаря Рейнхольда Фолля дозволяє визначити ступінь наявних порушень: патологічні процеси можуть бути хронічними, гострими або підгострими. Завдяки діагностиці за методом Фолля можна визначити загальний функціональний стан організму і оцінити характер змін у клітин органів - процес запальний чи дегенеративний.

Діагностика методом біоенерготерапії дозволяє зробити аналіз вашого біополя людини і виявити енергетично слабкі зони. Результати цієї діагностики враховує біоенерготерапевт під час сеансів лікування. Наша енергія – це джерело нашого здоров’я. Пронизуючи всі органи і тканини, вона підтримує їх у здоровому стані. Якщо відбувається порушення її руху в нашому організмі, починається хвороба. Саме ці порушення і виявляє  спеціаліст під час біоенергетичної діагностики.

Комплексне обстеження організму методом Фолля і біоенерготерапії дає дуже інформативні результати: ви отримуєте інформацію про стан усіх органів і систем, як після відвідування багатьох лікарів вузького профілю. Після обстеження спеціалісти Центру «Енергетика» отримують максимально повну інформацію про стан здоров’я пацієнта, зокрема і про початкові  прояви захворювань ще до появи скарг, що недоступне при використанні багатьох інших, зокрема і традиційних методів дослідження.

Особливості та переваги наших методів діагностики

Діагностику нашими методами можна безпечно використовувати для всіх пацієнтів, зокрема і вагітних жінок, немовлят, хворих із послабленим імунітетом.

У результаті діагностики організму в нашому Центрі ви дізнаєтеся  інформацію не лише про сьогоднішній стан свого здоров’я. Спеціалісти центру розкажуть вам про хвороби, до яких ви схильні, і дадуть рекомендації, як забезпечити найбільш сприятливі умови задля підтримки власного здоров’я.

Контрольна діагностика, яку ми рекомендуємо робити через 1,5 місяці, дає можливість побачити динаміку відновлення організму і відстежувати  покращення вашого здоров’я, спираючись на результати попередньої  діагностики.

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77