Виявляється, лупа має комплекс побічних ефектів!

Лупа – це не лише косметична проблема, котра суттєво погіршує життя багатьох людей. Вона ще й здатна викликати цілий комплекс негативних дій, які позначаються на стані організму. Так, вченим вдалось виділити 7 побічних ефектів, про які кожна людина просто зобов’язана знати.

  1. Виникнення прищів. Дерматологи стверджують, що частинки сухої шкіри, котрі можуть падати із голови на обличчя людини, здатні у результаті закупорювати пори, що викликає появу прищів. Ситуацію суттєво може погіршити чутливість шкіри пацієнта, коли вугровий висип ризикує  проявлятися ще у більшому ступені.
  2. Свербіж. Ніхто не стане сперечатися із тим фактом, що лупа здатна викликати  сильний свербіж голови. А все тому, що частинки шкіри, які відмерли, накопичуються, що і викликає це явище. Справитися із цим можна і самостійно, але краще проконсультуватися із лікарем.
  3. Прищі на спині. Лупа може викликати також і їхню появу. У цьому винні також частинки сухої шкіри, які можуть падати із голови на спину.
  4. Випадіння волосся. Потрібно зазначити, що напряму це не пов’язано із лупою. Однак,  якщо людина сильно і часто чухає голову, це може пошкоджувати волосся. Що, в результаті, призводить до їхнього випадіння. Більше того, трихологи впевнені, що причиною лупи, так само, як і випадіння волосся, можуть ставати дерматити. Про це варто пам’ятати.
  5. Псоріаз також може бути ускладненням після лупи. У результаті на різних  ділянках голови можуть виникати сухі плями червоного кольору.
  6. Очні інфекції. Багато хто здивується, але від лупи також можуть постраждати і очі. Зовсім нещодавно вченими було доведено, що блефарит – досить поширена очна інфекція, може бути викликана лупою. Внаслідок неї у людини виникає почервоніння очей, роздратування і свербіж у повіках, на віях можуть утворюватися нарости, схожі на чешуйки.
  7. Жирність волосся. Дуже часто ті, хто страждає від лупи, скаржаться на не надто чистий стан волосся уже через короткий час після його миття. Це відбувається через надмірне виділення шкірного сала, що характерно саме  при лупі. Справитися із цією проблемою можна лише частішим миттям голови. Або ж ефективною боротьбою із самою лупою.

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77