Хто такі цілителі та біоенерготерапевти?

Що ми знаємо про цілителів? Слово «цілитель» походить від слова «цілий», тому що основна задача такого спеціаліста - не лише зняти симптоми або вилікувати один орган, а відновити функції всіх органів і систем організму до фізіологічної норми.

Організм людини – унікальна система, здатна до самовідновлення. Задача цілителя – пробудити закладений у організмі внутрішній потенціал, адже всі ми трохи цілителі відносно свого здоров’я, тому що у кожному із нас є сила самовідновлення.

Цілитель не творить чудес – він допомагає пацієнту знайти причину «неправильної» роботи органів, усунути її і відновити гармонію в організмі. Цілитель може не лише лікувати хвороби, а і допомагати розібратися у складних життєвих ситуаціях, оскільки він є знахарем не лише тіла, але і душі. В цьому і проявляється «цілісність» підходу роботи із пацієнтом.

Хто такі біоенерготерапевти?

Біоенерготерапевти – це цілителі, наділені великим енергетичним потенціалом. Пояснити природу біоенергетичного впливу такого цілителя на пацієнта наука ще не може: більше питань, ніж відповідей. Тому основним доказом і критерієм професіоналізму цілителя-біоенерготерапевта є результати його роботи.

Біоенерготерапія – це метод лікування, спрямований на відновлення енергетичних потоків у меридіанах (енергетичних каналах). Покращуючи  стан каналу, добиваючись у ньому вільної течії енергії, біоенергетик тим самим впливає на функцію фізіологічної системи, якій цей меридіан відповідає. Вчені прийшли до думки, що близько 70% захворювань  виникають внаслідок порушень у нашій енергоінформаційній системі, і якщо вчасно не відновити біополе, то патологія почне розвиватися на фізичному рівні.

Відновити біополе можна за допомогою лікування методом біоенерготерапії, спрямованого на усунення пошкоджень біополя. Під впливим біоенергетика відбувається відновлення енергетичного потенціалу безпосередньо у хворому органі та організмі в цілому, у результаті чого орган починає самовідновлюватися. Швидкий терапевтичний ефект настає при гострих процесах, хронічні форми захворювання потребують більше часу лікування і ефект настає повільніше. Гармонізація енергетичного балансу людини призводить до підняття загального тонусу, покращення працездатності, стійкості до стресових ситуацій.

Здібності біоенерготерапевта дають можливості діагностувати захворювання на ранніх стадіях, коли симптоматичні прояви ще відсутні. Біоенергетик під час діагностики оцінює схильність до захворювань, а також робить аналіз енергетичного поля людини і виявляє енергетично слабкі зони.

Оскільки наш організм – це єдина цілісна система енергетичного і фізичного тіл, то працюючи із біополем, біоенерготерапевт одночасно відновлює  функцію органів і систем організму. Тобто, аби відновити здоров’я, необхідно в першу чергу відновити біополе людини.

Цілителі Києва

Центр "Енергетика" пропонує усім, хто бажає покращити своє здоров’я,  пройти курс біоенерготерапії.

На відміну від традиційних методів лікування, він не викликає побічних ефектів. Найчастіше відбувається покращення ситуації не лише із "проблемним" захворюванням, але також і з загальним тонусом організму, як додатковий бонус такого методу лікування. Робота цілителів Людмили Жукової та Аліни Войтенко побудована за принципом - "не нашкодити", і особисто переконатися у цьому можна, подзвонивши за телефонами у Києві (096)852-58-77 і записавшись на прийом до них.

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77