Людмила Жукова: "Успіх лікування визначають і біоенергетик, і сам хворий". Частина 2

Людмила: На Сході ще у давнину лікарі вважали, що між полярними станами “здоров’я — хвороба” існує десять проміжних форм, І не слід допускати, щоб недуга задавнилася. Краще, не гаючи часу, звернутися до лікаря, Згадаймо і такий постулат давніх лікарів: “Нас троє — ти, я і хвороба. Якщо хворий боротиметься з недугою разом із лікарем, він обов’язково переможе”.

Аліна: Ми рекомендуємо чимало дійових народних засобів. Хотілося б назвати деякі з них. Коли болять суглоби, на ногах наростають кісточки, треба поставити ноги в гарячу солону воду на 15 хвилин (на 3 л води - повна столова ложка солі). Потім обмити ноги проточною водою без мила, витерти насухо. І так — 15 днів. Після місячної перерви курс повторити. І для кісточок на пальцях рук годиться цей метод, варто додати ще й масаж пальців із будь-яким кремом чи олією, від кінчиків пальців до кисті. А далі — масаж долоні за годинниковою стрілкою, по колу. Так можна робити часто, коли є вільна хвилина, та обов’язково перед сном.

Людмила: При пародонтозі, парадентиті, коли ясна кровоточать, треба подрібнити на тертушці часник, вмочити в ту кашку обгорнутий марлею палець і зробити перед сном масаж ясен.

У разі гаймориту можна провести таку процедуру: в один літр окропу додати 7 крапель скипидару, зняти каструлю з вогню, накритися з головою папером і подихати парою через кожну ніздрю по черзі (краще зробити з паперу конус). Але пара не повинна потрапити в очі. Якщо вам вдасться витримати 15 хвилин, то через 3-4 процедури ви позбудетесь хвороби. Або таке: у склянку теплої води додати 5 крапель 3%-ого йоду і половину чайної ложки солі. Втягувати розчин у кожну ніздрю.

Аліна: При мастопатії (а на неї скаржиться кожна друга жінка, котра приходить на прийом) я рекомендую, крім дієти й фітотерапії, вправи для зміцнення м’язів грудей. Віджиматися від підлоги чи стіни, хто скільки і як може, хоча б двічі-тричі на день: перед сніданком, обідом і вечерею. А ще така вправа. Лягти на підлогу, руки перпендикулярні до тіла. У кожній долоні — гантель по 1 кг. Відривати їх від підлоги і з’єднувати над собою разів по 20.

Людмила: Щоб позбутися остей (шипів) на п’ятах, добре прикладати до болючого місця натертий часник. Розпарте ногу (обов’язково!), знайдіть, де міститься ця ость. Виріжте у стрічці лейкопластиру на ость дірочку, заклейте п’яту, нанесіть часникову кашку та знову заклейте зверху пластирем. Процедуру проводять на ніч. Через тиждень ость розм’якшиться.

Людмила: Аліна може майже все, що я. Вона лікар за покликанням: відмінно діагностує, лікує. Нещодавно витягла майже з того світу жінку з тяжкою серцевою недостатністю, подолала серйозне захворювання щитоподібної залози, зупинила розвиток гломерулонефриту, цукрового діабету. У жінки із високим тиском (та казала, що зашкалює за 300) після десяти сеансів тиск нормалізувався. Художниця П. не раз потрапляла до реанімації з важкими приступами бронхіальної астми, а вже рік почуває себе добре.

Аліна: Про близьких говорити складно. Мама — талант, професіонал, виконує “вищий пілотаж”. У неї все йде від Бога і від душі. Не знаю, скільком хворим вона повернула здоров’я, життя. Я трохи заздрю її бадьорості, оптимізму, енергійності, постійному прагненню до самовдосконалення. Під своїм крилом вона зібрала спеціалістів високої кваліфікації.

Людмила: Ми маємо ліцензію Міністерства охорони здоров’я на діагностику та лікування органів дихання, шлунково-кишкового тракту, нирок, печінки, нервової та серцево-судинної систем.

До нас часто звертаються із доброякісними пухлинами, цукровим діабетом, остеохондрозом, простатитом, проблемами щитоподібної залози, безплідністю У мене вже є 27 “дітей”, народжених раніше безплідними у різних містах України, в Аліни — поки що двоє. Працює в нашому центрі й дуже кваліфікований масажист Олександр Золотухін. Він виправдовує своє прізвище, має “золоті” руки.

МЕДИЦИНІ БІОЕНЕРГОТЕРАПІЯ ПОТРІБНА

Людмила: Мені дуже шкода, що наші вчені-медики, котрі не знають, що таке біоенерготерапія, заперечують її. Хоча лікування біоенергією застосовують у багатьох клініках світу.

Два роки тому я їздила в Констансе (Німеччина) до тамтешньої кардюхірургічної клініки Запросив мене н головний лікар Медики ставилися до мене з великою пошаною Та й результати виявилися непоганими Після п’яти моїх сеансів й виписався з лікарні 83-річний чоловік, якому робили подвійне шунтування серця, у якого був високий рівень цукру в крові, незагойна рана на ребрах (після операції).

Після чотирьох сеансів повернулася чутливість пальців у жінки, котрій відірвало в автокатастрофі кисть руки. Ту кінцівку пришили, але рухати пальцями вона не могла Щоправда, з тією жінкою я провела ще кілька сеансів по телефону Вона тримала трубку в руці, а я працювала Усе це записано на відео.

У Відні на мої семінари з біоенергетики приїздили лікарі з Баварії, Швейцари, тепер вони застосовують ці знання у своїй практиці.

Ніколи не відмовляю, коли мене запрошують до київських лікарень В опіковому центрі працювала з трирічною дівчинкою У неї було вражено вогнем 45% тіла — шия, груди, спина, голова Лікарі мене попереджали природу не обдуриш, дитина приречена А коли дівчинка почала одужувати, говорили вона виросте і прокляне тебе бо після такої травми шиї просто не буде, голова не повертатиметься Але я звертала увагу і на шию, і на селезінку, щоб не змінювалася формула крові, і на легені, щоб не було набряку.

Ставила перед собою фантом зовсім здорової дитини, вводила в й тіло енергетичне здоровий організм і знищувала хворий На енергетичному рівні підсовувала пальці під її струпи і нарощувала на кістках шар тіла, на котрий можна буде приживити шкіру зі стегон Відтоді минуло кілька років Дівчинці робили пластичні операції Вона носить светрики з високим комірцем, голову повертає, і почувається такою як усі. Я переконана біоенерготерапія — медицина не лише далекого минулого (з неї виросли нині широко визнані гомеопатія, рефлексотерапія), а й сучасності й майбутнього

ЧИ ВІДВІДУВАТИ МАСОВІ СЕАНСИ ЦІЛИТЕЛІВ ?

Людмила: Я завжди була категорично проти масових сеансів, виступала на цю тему в пресі, по телебаченню Уявіть у залі сотні хворих людей У кожного енергетична оболонка зруйнована Кожний хоче позбутися своїх недуг, навколо цього крутяться його думки А думки, як відомо, матеріальні Вони летять від одного хворого до іншого, “оселяються” на біологічній оболонці більш ослабленої людини У великій залі — вихори негативних випромінювань і тепер поміркуйте чи в змозі один, навіть дуже сильний, біоенергетик увесь той негатив загасити.

До мене приходило багато пацієнтів, у котрих погіршився стан здоров’я після таких сеансів.

- На таких заходах часто виставляють перед сценою, де виступає цілитель, банки з водою, креми, щоб “зарядити” їх на здоров’я.

Людмила: Воду й крем можна зарядити проти якоїсь певної хвороби, для якоїсь певної людини Потік мікролептонів, який випромінюють руки біоенергетика, впливає на крем і воду В них змінюється структура, закладається програма на зцілення Але це можна робити лише індивідуально. Знов-таки поміркуйте хіба можна вкласти потрібну інформацію, коли навіть не бачиш власника баночки? Це просто обман, як і “заряджені” знімки, амулети, котрі продають після сеансів Як і “заряджений” тираж газети із “чудодійним” знімком.

Ви можете мені заперечити — буває, що люди прикладають такі фотографії до хворих органів і біль минає Чому? Тут маємо справжнісіньку психотерапію Людина вірить, що від фото зникне біль, і він зникає Сили самонавіювання в нас величезні Спрацьовує віра в цілителя Симптом — біль — може минути, але хвороба залишиться, п треба лікувати

ДОПОМОЖУ, ЧИМ ЗМОЖУ

Людмила Не раз уже висловлювала думку про цих злодіїв від медицини, інакше їх не назвеш Він усього на обіцяє, аби у пацієнта більше грошей видурити Потрапити до такого “цілителя” часто означає просто згаяти час.

Але, на жаль, не кожного можна вилікувати. Особливо, коли хвороба задавнена, є незворотні зміни. Лікарі відверто повідомляють: жити лишилося один-два місяці. і людина потерпає від страшного болю весь той час. Що я тут можу зробити? Полегшити останні дні хворого. Був у мене такий унікальний випадок, 67-річного пенсіонера виписали з лікарні, діагноз — рак шлунка, метастази проросли у шлунково-кишковий тракт, у легені. Сказали дружині: хай потерпить пару тижнів. Вона звернулася до мене, попросила допомогти чоловікові спокійно, без фізичних мук дочекатися свого смертного часу.

Я працювала з цим чоловіком по телефону. І в нього нічого не боліло. А прожив він ще рік. За цей час прочитав чимало книжок з індійської філософії. У його душі утвердилося переконання, що він на тому світі зустріне своїх близьких, друзів, що там йому буде добре. Відійшов спокійно, у повній свідомості, встиг з усіма попрощатися. Згадав добрим словом і мене, як переказала мені потім його дружина.

Я переконана, що наше життя керується законами Всесвіту. Секрет здоров’я простий: жити духовним життям, прагнути бути доброю людиною. Причина кожної недуги у психіці, душевній недосконалості. Злоба, заздрість, ненависть, жадібність, нечесність — ось від чого передусім хворіють. Якби ми всі творили лише добро і любили один одного, то й хворих не було б взагалі.

Віра МИКОЛЕНКО, для “Вашого здоров’я”

”Ваше здоров’я”, №3, 24 січня 2002 р.

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77