Добра енергетика Людмили Жукової

Чим вимірюється людське життя? Для когось матеріальними цінностями і розміром заробітної плати, для інших хорошими справами і ступенем користі для суспільства. Як сказав поет, ” кожен обирає по собі…”. Але завдяки тому, що у всі часи були люди, для яких хороші справи — головне мірило життєвих  успіхів, людство досягло сьогоднішніх висот цивілізації.

Людмила Петрівна Жукова, відомий біоенерготерапевт, безсумнівно, належить до таких. Для багатьох пацієнтів, котрі уже багато років приїжджають у знаменитий київський центр нетрадиційної медицини ”Енергетика”, вона — промінчик надії, останній оплот у боротьбі із хворобою, до неї тягнуться, як до світла. Для цілительки немає нічого більш важливого, ніж втілити надії своїх пацієнтів. Як героїня вірша                        Р.Рождественського, ”невидимої сили повна, протяжними пальцями ліпить чуже здоров’я вона”.

Життєвій філософії лікаря Жукової дуже підходить її слов’янське ім’я — Людмила, тобто ”мила людям”. Це душевна, відкрита людина, позбавлена будь-якої зарозумілості або снобізму.

Зазвичай наша перша реакція на чудо — іронічна усмішка, недовіра. Людмила Петрівна на всі сумніви відповідає найбільш переконливим із аргументів — десятками тисяч вилікуваних нею людей у різних точках земної кулі, серед яких були дуже тяжкі і навіть безнадійні хворі.

 Її дар підтверджений клінічними і лабораторними дослідженнями, визнаний українською офіційною медициною. Наведемо лише один із численних  фактів на користь цього тезису.

 У 1990-х за участю цілительки провели експеримент в Інституті фізіології ім. Богомольця Національної академії наук України. Авторитетні вчені відділу фізіології стовбуру мозку вивчали здібності біоенергетика Л.П. Жукової при безконтактному одноразовому впливі усувати больовий синдром у білих лабораторних мишей. Резюме: середній ступінь притуплення болю збігається із рівнем дії анальгетиків. Ще один штрих, що свідчить про її дар.

Високої думки про лікарські та діагностичні здібності Людмили Жукової був легендарний хірург, академік Микола Амосов. Багаторічна співпраця пов’язує її із багатьма іншими вченими — світилами світу медицини. Серед них професори В.І. Тарутинов, О.Ю. Разумовський, С.І. Табачников, В.Д. Розуменко, відомі далеко за межами батьківщини.

Людмила Петрівна: ”Цінність нашої діагностики полягає у тому, що патологічні процеси в органах ми відчуваємо значно раніше, ніж вони можуть з’явитися на фізичному рівні, тобто є перехід від фізіологічних відхилень — до патологічних. Наше надважливе досягнення у тому, що ми відновлюємо  здоров’я людини не фармакологічними препаратами, а енергетикою лікаря-цілителя, змушуючи хворий організм використовувати резервні сили”.

Практичну діяльність Людмила Жукова поєднує із науково-дослідницькою  роботою. її перу належать близько 150 публікацій. У 1996 році побачила світ  ”Методика навчання дітей прийомам біоенергетики”, перекладена англійською та німецькою мовами. У 2002-ому читачі змогли ознайомитися із ще одним виданням — ”Біоенергетика — медицина майбутнього”. Авторка охарактеризувала свою працю так: ”Це результат багаторічного пошуку відповідей на питання, які не давали мені спокою”. Книжка узагальнила досвід цілительки та дослідниці, безмежно відданої великій, потрібній людям ідеї.

Нині Людмила Петрівна завершує роботу над третьою монографією, назва якої говорить сама за себе, — ”Мій чужий біль”. Авторка сподівається, що ця книжка буде не лише високоінформативною, але і стане джерелом дієвої  доброти, котрої, на жаль, так часто нам не вистачає.

Багато відомих зарубіжних клінік пропонували Жуковій співпрацю. Але щира  патріотка Батьківщини, Людмила дбала про здоров’я своїх співвітчизників. Тому саме на рідній землі майже два десятиліття тому з’явилось її улюблене  дітище — Центр нетрадиційної медицини ”Енергетика”, розташований у мальовничому і екологічно чистому лісовому масиві Києва.

Дуже скоро клініка стала відомою і стала популярною серед пацієнтів із різних регіонів України. Воно і не дивно, оскільки згуртованому колективу Центру під силу справитися із багатьма хворобами. Великих успіхів тут досягли у лікуванні таких захворювань, як вегето-судинна дистонія, хвороби шлунково-кишкового тракту і сечостатевої системи, хвороби органів зору, наслідки інфарктів та інсультів.

Близько 100 практикуючих лікарів і цілителів вважають себе послідовниками та учнями Людмили Петрівни. І серед них не тільки наші співвітчизники, але і мешканці інших країн — Росії, Казахстану, прибалтійських країн.

Сенс життя Людмили Петрівни можна описати її ж словами: ”Жити хочеться довго-довго, аби якомога більше користі можна було принести людям!” Тому нехай доля сприяє її хорошим починанням.

Газета.UA, 29.10.2009

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77