Школа екстрасенсів вдома

Скажіть, поклавши руку на серце, хто хоч одного разу не мріяв хоча би трішечки стати екстрасенсом? Мабуть, таких знайдеться мало. Бачити крізь   стіни, читати думки, зцілювати рухами рук – таємна мрія багатьох. І вона не така недосяжна, як це здається на перший погляд. «Здібності впливати на тонкі енергії у собі можна розвивати, – стверджує Людмила Жукова, професор, академік Академії нетрадиційних наук, керівник центру нетрадиційної медицини «Енергетика».

- Весь наш простір пронизаний невидимою життєвою енергією (китайці називають її Ци) і полем, яке можна вловлювати і впливати на нього. Наприклад, на рівні поля можна вловлювати сигнали від хворого органу і задати йому своєю енергією програму зцілення. Навички цілителя можуть знадобитися як для лікування інших людей, так і для укріплення свого власного здоров’я».

Найкращі результати виходять, якщо розвивати у собі здібності з дитинства, але вчитися, як кажуть, ніколи не пізно. Людмила Жукова поділилась із нами кількома розробленими нею вправами для розвитку екстрасенсорних здібностей.

НАВЧАННЯ ВДОМА

Для початку слід освоїти базову техніку. Для цього заведіть собі вдома декілька округлих предметів жовтого або помаранчевого кольору. Це можуть бути м’ячики, пластикові кульки, дитячі іграшки і т. ін. Перший місяць школи присвятіть тому, що ви будете щоденно брати їх двома руками, уявляючи, що вони теплі. З часом ви відчуєте, що із кінчиків ваших пальців і долонь виходить тепло, за відчуттями це буде схоже на «промінчики». Це тепло, що виходить із рук, і є жива енергія «Ци». До речі, її можна замірити за допомогою термометра (краще – електронного, він точніший). Перший раз – до вправи, другий – після. У людини, яка навчилася добре керувати своїми «промінчиками» (а багато хто навіть починає їх «бачити»), температура «після» на пару десятих градуса вища. Якщо тест пройдено, можна переходити до уроків. Їх слід практикувати щоденно, кілька десятків хвилин.

ЩО МОЖНА РОБИТИ ІЗ «ПРОМІНЧИКАМИ»

Промінчики, що виходять із ваших пальців, – це і є жива енергія, якою можна лікувати. Якщо у вас болить зуб або ви відчуваєте дискомфорт у животі, можна наближенням пальців до шкіри притупляти хворобливі відчуття, при чому як у себе, так і іншої людини.

ДУМКИ  

Владимир Горчаков, доктор біологічних наук, професор кафедри біотехнології Національного технічного університету «КПІ»:

«З точки зору фізики і біохімії, існування у людини біологічної енергії і біополя уже доведене. Це біополе здатне нести будь-яку інформацію, яку ви тільки захочете, зокрема і лікувальну. Інформація задається простими емоціями, думками. Але це просто лише на перший погляд. Сигнал пропускається крізь певні анатомічні структури головного мозку, зокрема, так звану ретикулярну формацію і «накладається» на хвилі, які випромінює людина.

Доходячи до точки прикладення, наприклад, до іншої людини, енергія передає шифр клітинам, їхній генетичний апарат отримує конкретні сигнали і виконує цю «команду». При чому, залежно від сили сигналу можна вмикати і вимикати гени від «слабких» до таких сильних, як онкогени, тобто можна зцілювати як простий головний біль, так і тяжкі хвороби. І ці здібності  дійсно можуть розвинути практично всі люди, але для цього потрібно наполегливо працювати над собою».

Анатолій Павленко, доктор енергоінформаційних наук, професор інституту «Україна»:

«Комусь здібності зцілювати за допомогою рук даються від народження, у когось вони з’являються після сильних стресів, наприклад, після пережитих аварій, катастроф, але елементарним «екстрасенсорним» навичкам може навчитися будь-хто.

Наприклад, діагностиці за допомогою рамки – зігнутої металевої спиці. З її допомогою можна навчитися визначати хворі органи і геопатогенні зони. Зараз існує багато курсів, де навчають біоенерголокації та біоенерготерапії, головне – аби викладач мав документ, що підтверджує, що він є спеціалістом у цій галузі. Він має бути виданий офіційно зареєстрованою організацією, наприклад, інститутом, а не яким-небудь абстрактним «Товариством космічної медицини».


Дмитро Гуцало
Газета “Сегодня”, 5 листопада  2008 року

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77