Феномен Людмили Жукової

Про себе і про свій чудесний дар біоенерготерапевта Людмила Жукова розповідає охоче, від чого багато хто, вперше зустрівшись із нею, починає  скептично усміхатися. Але ось Жукова просить скептика встати і, не торкаючись до нього, починає плавно водити руками вздовж його тіла, при цьому коротко і чітко говорить про стан його здоров’я. Скептична усмішка поступово сходить із обличчя цієї людини, а замість неї з’являється вираз щирого подиву: діагноз, поставлений Людмилою Петрівною, абсолютно точний, а іноді навіть перевершує той, що був отриманий у результаті тривалих клінічних досліджень.

Про Людмилу Жукову та її дар доводилося чути багато позитивних відгуків від різних людей, деякі з них звучать захоплено — це і “людина-рентген”, і “легенда XX століття”, і “перлина України”, але що би про неї не говорили, здібності у неї дійсно унікальні. Наприклад, своїм впливом Жукова змогла вивести з ладу роботу японського комп’ютеризованого телевізора і  комп’ютер у авіакасах, при чому цей вплив був випадковим і не мав спрямованого характеру.

На думку крупних медичних спеціалістів, дивовижні здібності Людмили Жукової становлять інтерес не лише для науки, але і для медицини. Один із найбільших медичних авторитетів — академік Микола Амосов так сказав про Жукову: “Людмила Петрівна дивовижно відкрита і добра людина, що дуже  вірить у свій дар і свої можливості. Можна сказати, що багато в чому вона діє як психотерапевт, але те, що у неї унікальний дар, безсумнівно”.

Багато хвороб підкорюються Жуковій, і серед них такі, як гастрит, холецистит, облітеруючий ендартериїт, гіпертонія, інсульти, кісти різного походження і т. ін.

 Жукова не просто розповідає про свої успіхи, але і демонструє результати клінічних досліджень хворих після проведеного нею лікування. Так, на серії знімків, зроблених за допомогою УЗД, видна динаміка зникнення кісти яєчника. Таких же результатів Людмила Петрівна досягла і при роботі із кістами інших органів: нирок, печінки, куприка.

Не останнє місце в архіві Жукової належить фотографіям декількох немовлят, оскільки на її рахунку уже близько 100 дітей, народжених жінками, які до лікування у Жукової були безплідними.

Велика кількість позитивних результатів лікування хворих, проведеного Людмилою Жуковою, підтверджені клінічними аналізами, зробленими до і після лікування. Дивовижний випадок лікування виразки шлунку протягом  одного сеансу. Після проведення клінічного обстеження у хворого П. була виявлена виразка шлунку і йому була запропонована госпіталізація. Хворий звернувся до Людмили Петрівни. Сеанс лікування тривав 15 хвилин, після чого болі зникли. Через декілька днів було проведене повторне медичне обстеження, і лікуючий лікар виявив на місці виразки охайний шов.

Варто зазначити, що Жукова ніколи не береться лікувати хворих, якщо знає, що не зможе їм допомогти. Буває і так: у деяких випадках, після успішного лікування, хвороба може повернутися, але щоб цього не відбулося, потрібні зусилля не лише лікаря, але і пацієнта. Навіть, якщо хвороба пішла, а умови життя і поведінки хворого не змінилися, вона може знову повернутися. Класичні дані на підтвердження цього отримані ще великим І.П. Павловим.

До Жукової, як правило, звертаються тяжкохворі люди, тому, після покращення їхнього стану, їм варто пам’ятати про свою хворобу і спробувати  так змінити своє життя, аби уникнути повернення захворювання.

За 34 роки своєї практики біоенерготерапевт Людмила Жукова вивчила масу медичної і наукової літератури, але і сьогодні продовжує вчитися. Вона вивчала тайни зцілення і у китайських монастирях, і у наукових  закладах  Каліфорнії. У будь-якій країні, де буває Жукова, вона старається зануритися у таємниці народної медицини. Найголовнішим же для себе, крім прагнення до контакту із наукою і нетрадиційною медициною, вона вважає накопичення досвіду і постійний аналіз уже зробленого.

У результаті багаторічної практики Людмила Петрівна дійшла висновку, що із кожним хворим слід займатися сконцентровано і індивідуально, не влаштовуючи із цього гучних масових шоу, які приносять лише шкоду, у чому уже змогли переконатися багато постраждалих.

 — Жодне захворювання, яке лікує біоенерготерапевт, - говорить Людмила Петрівна, — не проходить безслідно для самого лікаря. Тому необхідно завжди думати про чистоту своєї роботи, аби потім вилікувана людина могла побажати здоров’я своєму цілителю.

Людмила Петрівна дуже відкрита людина, вона з готовністю іде на контакт із вченими і згодна на будь-який експеримент, який би міг пролити світло на її унікальний дар. Крім всього, Жукова і дуже добра людина, ось лише один приклад: зароблені у м. Славутич у 1991 році 18 тисяч рублів вона залишила  “Товариству захисту дітей і матерів, що постраждали від Чорнобиля”.

Свої знання і багатий досвід Людмила Петрівна із готовністю передає іншим людям. Єдиною її умовою при цьому є те, що людина, котрій вона передає свої знання, має бути лікарем чи медичним працівником. Інтерес Жукової поширюється не лише на лікування, але і на створення програми спеціальної освіти для підготовки лікарів-біоенерготерапевтів.

Отримавши запрошення із Відня, Людмила Петрівна ось вже 6 років читає там спеціальний курс лекцій для австрійських лікарів — психоаналітиків і психотерапевтів.

Міністерство охорони здоров’я України до лікувальної діяльності Людмили Жукової ставиться дуже серйозно, що дало їй можливість у січні 1993 року відкрити у Києві Центр нетрадиційної медицини “Енергетика”. Працює вона на громадських засадах і у реабілітаційному Центрі інвалідів-афганців. Нещодавно Людмила Петрівна отримала запрошення від керівництва Києво-Могилянської академії прочитати курс лекцій для її студентів.

Феноменальний дар Людмили Жукової, підтверджений численними  клінічними і лабораторними дослідженнями, несе людям добро, адже  головна заповідь лікаря “Не нашкодь!” є основою її роботи.

Інна ХАЛІФ

”Ділова Україна”, №41, червень 1997 р.

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77