Лікувальний масаж у Центрі "Енергетика"

Масаж сприяє оздоровленню і укріпленню організму, здійснює  сприятливий  вплив на ЦНС, нервово-м’язовий апарат, гормональну систему, кровообіг. Сеанси лікувального масажу позитивно впливають на мінеральний, жировий, білковий і газообмін організму. Покращуючи обмінні процеси у організмі, масаж сприяє “згоранню” жирів, що знаходяться у надмірній кількості в жировій тканині.

Масаж покращує функцію дихання і збільшує насичення артеріальної крові киснем. Під впливом лікувального масажу зв’язки і суглоби набувають  більшої рухливості. У результаті масажу полегшується робота серця і просування крові артеріями, прискорюється венозний відтік, у результаті чого нормалізується тиск. Масаж сприяє зменшенню спазмів судин.

У післяопераційний період масаж сприяє швидшому відновленню  порушень  систем організму, попереджає виникнення деяких ускладнень, підвищує  загальний тонус організму, ліквідує застої, стимулює функцію ШКТ, нормалізує дихання.

Масаж усуває зморщування суглобних сумок, що утворюються при травмах або захворюваннях, сприяє зменшенню навколосуглобних набряків, прискорює видалення продуктів розпаду, попереджує розвиток наслідків мікротравми суглобу.

У нашому Центрі в Києві ви зможете пройти курс таких видів масажу:

  • Лікувальний масаж. Під впливом масажних рухів знімається напруження, посилюється виділення тканинних гормонів, пересування лімфи, крові, тканинної рідини, покращується провідність нервів, процеси регенерації. Після курсу масажу покращується вигляд і функції самої шкіри і обмінні процеси у ній. Лікувальний масаж (Київ) позитивно впливає і на функцію всіх внутрішніх органів і систем організму. Під впливом масажу шкіра очищується від клітин епідермісу, які злущилися, нормалізується функція потових і сальних залоз, підвищується тонус і еластичність м’язів.
  • Масаж для дітей. У Центрі «Енергетика» проводяться сеанси лікувального  масажу для дітей від 2 років. Дитячий організм постійно росте і розвивається, тому реагує на масаж інакше, ніж дорослий. Уже в ранньому віці велике  значення мають масаж і фізична культура. Масаж здійснює позитивний вплив на розвиток мовлення, емоції дитини.
  • Антицелюлітний массаж. Під час антицелюлітного масажу відбувається вплив на підшкірно-жирові тканини уражених ділянок, покращується  кровообіг, стимулюється притік і відтік міжклітинної рідини і лімфи. Найкраще проводити такий масаж в комплексі із розслаблюючим масажем, що призведе до кращої циркуляції крові, а, відповідно, до посилення  мікроциркуляції у області сідниць, живота і стегон, до відтоку лімфи в центр організму. Антицелюлітний курс масажу у комплексі із антицелюлітними засобами дає тривалий позитивний ефект. Антицелюлітний масаж допомагає запобігти самому процесу утворення  целюліту і надає вашій шкірі пружності та здорового вигляду.
  • Масаж із застосуванням меду. Має не лише лікувальний, але ще й естетичний ефект. Мед, “віддаючи” фітогормони, які в ньому містяться, ферменти і кислоти, “забирає” токсини із організму. При цьому відбувається інтенсивне живлення шкіри, підвищується тонус м’язів, активізується обмін речовин. Зазвичай медовий масаж розрахований на 10-15 сеансів, які ми проводимо через день. Після подібного впливу шкіра омолоджується, стає шовковистою і пружною. Такий масаж попереджає швидке старіння шкіри, утворення зморшок.
  • Баночний масаж. Поєднує вплив банок і масажу, що здійснює рефлекторний вплив на організм, з метою оздоровлення подразнюючи утвореним  вакуумом кожні рецептори. Під впливом баночного масажу у тканинах прискорюється крово- і лімфообіг, покращується дихання у легенях, при кашлі посилюється виділення мокроти. Баночний масаж показаний при бронхітах, пневмоніях, застудних захворюваннях, міозитах, попереково-хрестцевому радикуліті (не у період загострення), люмбаго, остеохондрозі.
  • Масаж для моделювання фігури. Його проводять тривалими курсами (мінімум 15 сеансів), котрі бажано поєднувати із фізичними навантаженнями. Особливий ефект досягається при поєднанні масажу із дотриманням  індивідуальної дієти, розписаної головним лікарем Центру після проходження загальної діагностики організму. При ожирінні масаж живота сприяє покращенню кровообігу у черевній порожнині, зменшенню застійних явищ і рефлекторному зниженню артеріального тиску. Покращує  травну  функцію. Масаж сприяє покращенню теплорегуляції.
  • Спортивний масаж. Цей вид масажу застосовують з метою швидкого відновлення працездатності спортсмена та як засіб зміцнення м’язів і фізичного вдосконалення, відновлення після змагань і травм. Масаж сприяє поверненню сили втомленим м’язам, підвищенню їхньої працездатності.

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77