Діагностика методом Р.Фолля

Декілька тисячоліть тому лікарі Давнього Китаю виявили на поверхні шкіри  людини «життєві точки» , які несуть інформацію про стан органів і енергетичний потенціал всередині організму. Сучасна наука називає ці ділянки шкіри – біологічно активними точками (БАТ). Наразі їх нараховують близько 5000. Кожна «життєва точка» - це ділянка тісного взаємозв’язку нервів, судин, клітин сполучної тканини, що і утворює біологічно активну зону, яка рефлекторно пов’язана із відповідним їй органом або системою організму.

У 50-х роках минулого століття німецький лікар Рейнхольд Фолль в одній із серій своїх експериментів вимірював електричний потенціал шкіри людей. Він виявив, що у деяких точках спостерігається відхилення від норми – у них зовсім  інші значення потенціалу. Це виявилися точки, відкриті свого часу китайськими мудрецями-цілителями.

Починаючи із 1953 року спільно із інженером Ф. Вернером лікар Р. Фолль займається розробкою нових методів діагностики організму, основаною на злитті сучасних досягнень фізики та основ китайської класичної акупунктури, котрі він успішно застосовує у клінічній практиці.

У 1966 році було створено Інтернаціональне співтовариство електроакупунктури, назване на честь Р. Фолля.

У 1966 році Р. Фолль був нагороджений папою Павлом VI золотою медаллю «За видатні заслуги перед стражденним людством і розробку методу електроакупунктурної діагностики». У 1974 році – нагорода Федеративної республіки Німеччина  – медаль Гуфаланда.

Переваги діагностики методом Р. Фолля:

  • дає об’ємну інформацію про функціональний стан організму на даний момент;
  • безпечно, швидко, безболісно;
  • дозволяє простежити вплив процедур і препаратів на стан здоров’я людини у режимі реального часу;
  • дає можливість виявити проблему на тому етапі, коли клінічні прояви ще відсутні.

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77