Лікування хронічного бронхіту нетрадиційним методом

Як діє біоенерготерапія при лікуванні хронічного бронхіту?

- Енергія – це інформація, - говорить заступниця директора Центру нетрадиційної медицини «Енергетика» Войтенко Аліна Валеріївна, котра уже 20 років займається біоенерготерапією. - Якщо у клітинах непорядок, вони обов’язково дають про це знати на рівні біополя, тобто випромінюють інформацію про патологічний процес. На сеансах лікування біоенерготерапевт працює за відчуттями своєї руки, і силою своєї енергії, як ластиком, стирає інформацію про хвороби. У цьому і є смисл біоенерготерапії: прибрати негативну інформацію на клітинному рівні, аби відновити «правильну» пам’ять клітин про здоров’я. Саме через вплив на клітини ми відновлюємо органи і організм у цілому.

Лікування хронічного бронхіту методом біоенерготерапії

БРОНХІТ – найбільш поширене захворювання дихальних шляхів. Воно буває гострим і хронічним. Виникає бронхіт при запаленні слизових оболонок бронхів. БРОНХИ (правий і лівий) – це дихальні шляхи, на які ділиться трахея у верхньому відділі легенів, входячи у речовину відповідної легені.

Метод біоенерготерапії, який застосовують спеціалісти центру «Енергетика», дуже ефективний при лікуванні бронхіту. Він дозволяє повністю позбутися цієї хвороби. Уже через декілька сеансів у пацієнтів припиняється кашель, нормалізується температура, зникає задишка. Застосування масажу  у комплексі із біоенергетичним впливом допомагає кращому виведенню мокроти і відновленню дихання, що попереджає появу бронхіальної астми.

Спеціалісти центру «Енергетика» мають великий досвід успішного лікування бронхіту методом біоенерготерапії. Ця методика дозволяє не лише звільнити  пацієнта від захворювання, але і сприяє покращенню енергетики організму, підвищенню його захисних функцій, зменшенню ризику повторного виникненню бронхіту.

"Плюси" та особливості методу при лікуванні хронічного бронхіту

Лікування у нашому центрі виключає застосування лікарських препаратів, що робить нашу методику абсолютно безпечною як для дорослих, так і для дітей. Чим раніше людина звертається до біоенерготерапевта – тим простіше їй допомогти, оскільки час іще не втрачено і хвороба ще не запущена. Наприклад, алергія або бронхіт від несвоєчасного лікування переходять у хронічну форму, коли із ними справитися значно складніше. Але у центрі «Енергетика» завдяки особливостям лікування бронхіту нетрадиційним методом здійснюється швидко, безболісно, без медикаментів і побічних дій.

Не зважаючи на існуючий стереотип про зиму як сезон застуд, дуже часто із бронхо-легеневими захворюваннями пацієнти звертаються саме влітку, коли всі шукають спасіння від спеки – а в результаті від постійних протягів отримують кашель і нежить. Іноді складно встановити першопричину тривалого кашлю: чи то це алергія, чи то запущений хронічний бронхіт або трахеїт.

І тут спрацьовує один із «плюсів» нашого методу – разом із головним лікарем Центру «Енергетика» ми проводимо діагностику всього організму, після якої  видні приховані причини захворювань. Частіше за все народне лікування бронхіту або трахеїту, зокрема, хронічного, проходить дуже швидко –  протягом одного курсу сеансів, тобто повне зцілення настає приблизно через 7-13 днів.

Після діагностики ми складаємо для пацієнта індивідуальну дієту, котра допомагає організму боротися із існуючими проблемами та їхніми загостреннями, і попереджає виникненню нових захворювань.

Американські вчені довели, що процес відновлення організму після сеансу біоенерготерапії продовжується 42 дні, тому часто пацієнти, що приїжджають до нас із інших міст раз на тиждень, мають такі ж результати лікування бронхіту, як і місцеві мешканці.

Усі статті

Записатися на прийом: (096) 852-58-77